2018 op zijn eindje en alles is anders

Illustreren, daarover ging het laatste blog. Wat mooi zou het zijn geweest als ik nu kon zeggen: afgevinkt! Dat ik alweer verder was gegaan met nieuwe doeken, dromen verpakt in acrylstrepen. 

Dromen zijn er nog steeds, projecten ook - in gedachten dan. Wat er veel veranderen kan.

Na het begin van de cursus Illustreren werd ik zwanger, wat een geluk!

Alleen: prioriteiten veranderden.

Het atelier werd een kinderkamer. Een lief klein meisje werd geboren. Het huis werd beneden grondig verbouwd. Schildersspullen lagen op zolder. De tijd was volledig ingevuld met andere zaken. Leuke, lieve zaken, dat wel. Jammer dat een dag maar 24 uren heeft!

Kan een mens intens genieten van zijn/haar leven en tegelijkertijd toch niets missen? Zeker, zeker kan dat. 

 

Waar sta ik nu, op dit moment met het schilderen?

Dit jaar heb ik (achter de schermen) mee mogen werken aan het realiseren van Raam!kunst Hengelo. Erg leuk om zo toch nog iets te blijven doen met de kunst. En ja, toen heb ik zelf er ook nog een werk uit weten te persen, in de garage, tussen de autobanden, fietsen en een berg rotzooi waar je niet vrolijk van wordt. Toch nog iets om af te vinken.

Ik hoop in het nieuwe jaar langzamerhand nog weer meer tijd te vinden, een avondcursus schilderen op te pakken en misschien ook wel een plekje thuis weten te creëren waar ik weer Echt aan de slag kan gaan...Happy New Year

Reactie schrijven

Commentaren: 0