BAH!

BAH! - Beeldend Amateurkunstenaars Hengelo

BAH! Een niet zo flatterende naam voor een nieuw amateurkunstenaarsinitiatief in Hengelo. Ontstaan vanuit de WAK, ook alweer zo’n opvallende afkorting die toebehoort aan de Maand van de …eh…week van de…of was het tegenwoordig toch Weekend van de Amateur Kunstenaars.
WAK...bak, lak, een wat ongelukkige naam ook…alsof het vervallen van subsidies niet voldoende was…
En dan is er nu de BAH-eh-wat-is-kunst-toch-fijn. Het had ook ‘Jakkes!’ of misschien ’Getsie!’ kunnen zijn. Van hetzelfde laken een pak.
Maar de bedoeling was natuurlijk goed.
Ik dwaal af: het initiatief is een platform voor alle beeldende amateur kunstenaars in Hengelo en omgeving.
De kleurrijke pluimage dat op de eerste avond bijeen kwam liet merken een klankbord te missen. Men wil ideeën uitwisselen en van elkaar leren, misschien wel eens samenwerken en al wat nog verder. Het is al fijn te weten dat er mensen zijn – dichtbij – die met hetzelfde bezig zijn.
Hoe vind je tegenwoordig al die gelijkgestemden, die eenzame zieltjes – opgesloten in hun ateliers – of liever: kamertjes zonder uitkijk van het formaat kast?
Juist: bij de BAH!
Mocht je een lokaaltje zijn en geïnteresseerd – en door de naam heen kunnen kijken (Of wordt de grap nu flauw? ;) ) dan ben je van harte welkom bij de volgende bijeenkomst:

 “Bij deze nodigen we u uit voor een tweede avond 'Bomen over Kunst' en wel op 21 april a.s. in Brasserie So Nice te Hengelo Ov. Open v.a. 19.45u. Aanvang 20.00u.”
Bron: werkgroep Amateurkunst Hengelo

Reactie schrijven

Commentaren: 0