WAK2015: om in te lijsten?

Vorig jaar heb ik overgeslagen maar dit jaar doe ik graag weer mee aan het Weekend van de AmateurKunst in Hengelo.
Een superleuk initiatief dat ruimte geeft aan amateurkunstenaars in de breedste zin van het woord (Dans, toneel, beeldende kunst enz.)
Een leuk moment ook om mede-hobbyisten uit de buurt te ontmoeten.
Het is een beetje jammer dat je bij inschrijving al aan moet geven welk doek je mee gaat nemen aangezien dat altijd afwegen is. Hoewel het zelfportret vordert heb ik gekozen voor de blauwe vrouw (Moderne Mensch) die door mijn lerares als ‘af’ is verklaart.
 Zelf zie ik nog wel wat kleine dingetjes maar dat komt goed!
Misschien laat ik het zelfs inlijsten ditmaal. Daarvoor heb ik een offerte aangevraagd, hopelijk valt het binnen het budget.
Het zou de eerste keer zijn; inlijsten. Maar het maakt het werk wel af. Benieuwd of dit gaat lukken!

Hieronder het zo-goed-als-eindresultaat van de Moderne Mensch en de tussenstand van het zelfportret (waarvoor ik overigens geen van de studies voor heb uitgekozen maar weer opnieuw ben begonnen; en dat was geen verkeerde keus).

Reactie schrijven

Commentaren: 0