Millennium

 Leuk is dat, zo’n hobby als schilderen. Ook fijn voor de omgeving, want voor de verjaardag weet men altijd wel iets.

Een doek of wat verf komen goed van pas, tenminste, als  je weet dat ik met Acryl schilder.

Met een moeder die dol is op rommelmarkten komen zo de meest interessante zaken bij mij terecht.

Zo kreeg ik voor mijn verjaardag een prachtige serie van het blad ‘Palet’…van 2000/2001.
Best wel grappig aangezien ik het huidige blad ‘Palet’ ook lees en deze tegenwoordig nogal anders vormgegeven is dan toen…
Maar ik moet mijn moeder bedanken, goedkoop zijn ze niet. En ondanks ze op leeftijd zijn staan er nuttige technieken in. Technieken blijven tijdloos. Ik heb ze dan ook al met interesse doorgebladerd. De schilderwerken die toen zeer actueel waren doen vandaag toch al wat gedateerd aan.
Vreemd, iets van ná het millennium dat gedateerd aandoet.
Ik word oud J.

Reactie schrijven

Commentaren: 0