Terugkijken, maar ook: kijken naar wat komen gaat.

Nog even en 2013 ligt achter ons. 

Op kunstgebied (Schilderen, illustreren en toch ook schrijven) een goed jaar.
Ik mag even tevreden zijn. Veel geleerd en gemaakt.
Wat blijft is ongeduld. Het gaat me te langzaam, zoveel dat ik nog niet weet en beheers! Grrr.
Maar goed, niet klagen nu en verdergaan.
Voor 2014 spreek ik de wens uit verder te komen met mijn Trixi. Misschien zal er eerst een goede illustratiecursus voor nodig zijn eer dit ezeltje het levenslicht ziet. Dit kinderboek moet er gewoon komen!
Dus note-to-self: aan de slag J!
De donkere wouden zijn ook iets waar ik in 2014 meer mee wil doen. Die wouden doen niet alleen mij iets, heb ik gemerkt. Daarnaast zullen portretten prioriteit krijgen. En hey, waar zijn de paarden in 2013 gebleven?
Note-to-self II: vergeet de paarden niet!
Best lastig om op koers te blijven. Zoveel leuke uitstapjes die lonken (Verhalen schrijven, landschappen-op-verzoek, andere onontgonnen paden etc.) maar hopelijk weet ik de focus op bovenstaande te houden.
                         “Keep the focus for 2014” lijkt mij een goede afsluiting van 2013.

Fijne dagen voor iedereen en een vruchtbaar (op welk gebied dan ook) en gezond 2014 toegewenst!

 

Veel liefs Daantie

Een Donker Woud :)
Een Donker Woud :)

Reactie schrijven

Commentaren: 0