Het besluiteloze bos

Lekker bezig met het bos. Door allerlei ‘sociale activiteiten’ duurt het wat langer allemaal. Dit heeft weer als voordeel dat ik langer kan dubben over volgende stappen.
De voorgrond is intussen al redelijk opgezet. Alleen over de kleur ben ik het nog niet met mezelf eens. Dan meen ik weer dat het in de oorspronkelijk kleur moet blijven, en vervolgens realiseer ik me weer dat ikzelf degene ben die de mogelijkheid heeft de kleur naar een hoger plan te brengen. Het voordeel van de kunstenaar, als ik mezelf zo mag noemen.
Het is lastig om plannen naar wens uit te werken. Fantasie blijkt niet altijd een goede realiteit.
Daarin kom ik mezelf tegen. Eigenlijk wel grappig. Maar er zal een keuze gemaakt moeten worden. Dit draait duidelijk uit op een zoektocht langs vele kleurschakeringen.
En zo komt men tot een werk – zucht.
Zie hieronder voor een volgende update en geef vooral commentaar. Zo heb ik al gehoord dat een ‘focuspunt’ welkom zou zijn. Daarmee werd bedoeld een figuur of dier of iets dergelijks dat de aandacht trekt.
Mijn mening is dat het licht bovenaan al spannend genoeg is, met daarbij de voorgrond en de weg naar boven toe…en wat vind jij? 

Reactie schrijven

Commentaren: 0